16 MARJO HILTUNEN

Olen 43-vuotias iisalmelainen teollisuuden alan yrityksen pääluottamusmies. Koulutukseltani olen sähköasentaja. Olen aktiivisesti mukana Iisalmen metallityöväen ammattiosasto 148:n hallituksessa sekä Iisalmen Demareiden johtokunnassa.

Uusperheeseeni kuuluu puolisoni lisäksi kolme lastamme, joista vanhin on jo muuttanut omilleen. Yhdistystoiminnan lisäksi vapaa-aika kuluu kahden koiran, metsästyksen, kulttuurin (elokuvat, teatteri, konsertit), veneilyn tai opiskelun parissa.

Olen nyt ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa. Minulle tärkeitä asioita joita haluaisin viedä eteenpäin ja kehittää on nuorten kaupunkilaistemme syrjäytymisen ennaltaehkäisy. Varhaisen tuen ja matalankynnyksen palvelujen kehittäminen entisestään säästää paitsi kustannuksista niin myös monelta inhimilliseltä tragedialta. Apua pitää saada nopeasti ja läheltä, ihan omasta kaupungista.

Pidän tärkeänä turvata jatko-opintomahdollisuudet kaupungissamme. Koulujen ja yritysten yhteistyötä tulisi kehittää entisestään, jotta alueemme yritykset saisivat osaavaa työvoimaa ja alueemme nuoret työllistyisivät.

Haluan olla mukana vaikuttamassa oman kaupungin päätöksiin ja luomassa vieläkin parempaa Iisalmea meille kaikille. Elinvoimainen ja kehittyvä Iisalmi tarvitsee työpaikkoja, hyvinvointia ja ihan meitä kaikkia vauvasta vanhuksiin. 

Linkki facebookin ehdokassivulle.