31 ENSIO TIKKANEN

Olen 69-vuotias ns. paljasjalkainen iisalmelainen. Asun omakotitalossa hiukan kaupunki taajaman ulkopuolella Peltosalmen läheisyydessä kahdestaan avopuolisoni kanssa.

Työelämäni suuntautui tietoliikennealalle josta jo nyt olen siirtynyt eläkkeellä olemiseen…..

Kunnallisessa vaikuttamisessa olen ollut mukana jo useamman vuosikymmenen ajan. Pääsääntöisesti teknisen toimialan luottamushenkilöpaikoilla. Nyt päättyvällä valtuustokaudella olen valtuutettu, kaupunginhallituksen jäsen sekä mm Ylä-Savon Veden hallituksen jäsen.

Osallistuminen on kuulunut luonnollisena tapana elämääni alkaen 70-luvun alusta ammattiyhdistystoiminnasta jatkuen yhdistystoimintaan yms. 

Kunnallisten luottamustoimien ”vastapainona” osallistun talkootoimintaa Iisalmen Työväentalon eri toiminnoissa. Puolisoni kanssa yhteisenä ajankuluna on erilainen liikkuminen, varsinkin luonnossa ja kun siihen voi yhdistää vielä hyötyäkin esimerkiksi marjastuksen.

Olen edelleenkin mukana täysillä ehdokkaana ilman erityisiä lupauksia…. Uskon että sillä pitkäaikaisella kokemuksella joka minulla on voin edelleenkin olla tekemässä hyviä päätöksiä yhteiseksi hyväksi. Vakaa ja harkittu taloudenpito. Peruspalvelut laadukkaasti ja lähipalveluina. Terveet koulut.

Uskon että löydät hyvän henkilön edustamaan Sinua seuraaviksi neljäksi vuodeksi SDP ehdokasryhmästä. Olemme tavoitettavissa koko valtuustokauden.

Terveisin Ensio Tikkanen numerolla 31